KM 2014


SEGRARE PÅ KM-ET I VILTSPÅR 2014 ”FRANSKA SÖKET "

HOVRIKET`S CLAFOUTIS ”GÖSTA”


GÖSTA OCH ÄGAREN ULF KARLSSON SVARADE FÖR EN MYCKET BRA PRESTATION NÄR HAN SEGRADE PÅ KM-ET . DOMAREN LENNART RINGKVIST HADE BARA BERÖM ATT SÄGA OM GÖSTA .  1:A MED HP OCH FULL POÄNG …


2:A HOVRIKET´S CREME CARAMEL ” AIM'A” 1:A


3:A HOVRIKET`S JOHNNY HOLLYDAY “ TRIGGER” 1:A


4:A HOVRIKET´S THOMAS FERSEN “ TYKE” 0:A


5:A LURAX DA LA HACHE VAA  “ STRUKEN “


VI SOM STARTADE I KATRINEHOLM SAMLADES VID BILTEMA . SEDAN VAR DET BARA 5 MIN FÄRD TILL SKOGEN DÄR SPÅREN VÄNTADE . SPÅRLOTTNING OCH I VILKEN STARTORDNING VI SKULLE STARTA . TRIGGER FICK BÖRJA OCH CRISTIAN VAR NERVÖS , FÖRSTA ÖKL SPÅR FÖR HAN . MEN DET GICK BRA . TRIGGER HADE SVARAT FÖR ETT BRA ARBETE . SEN VAR DET TYKE SOM INTE ALLS VILLE SPÅRA IDAG . HAN GICK EN BIT I SPÅRET SEDAN VAR DET INTE KUL LÄNGRE SÅ HAN LETADE  BARA EFTER VATTEN ATT BADA I . SÅ ÄR DET IBLAND . AIME TUR , HENNES FÖRSTA ÖKL SPÅR OCKSÅ . AIME SPÅRADE MED ETT MYCKET BRA RINGNINGSARBETE I VINKLARNA OCH FICK BÄTTRE POÄNG EN TRIGGER . HÅKAN MED LURAX KOM TYVÄRR INTE TILL START.


DET VAR VARMT OCH SOLIGT 25 GRADER . TORRT SÅ DET DAMMA I SKOGEN NÄR HUNDARNA SATTE NED TASSARNA I BLÄBÄRSRISET . BYXBENA VAR GULA EFTER POLLEN OCH FRÖER NÄR VI KOM TILLBAKA .


DOMAREN BO MALMBERG FRÅN SÖRMLANDS DREVER KLUBB TYCKTE ATT DET VAR MYCKET BRA GJORT ATT TA FÖRSTA PRIS I DESSA FÖRHÅLLANDEN .


GÖSTA STARTADE I ÖRKELJUNGA I SKÅNE OCH HADE LENNART RINGKVIST FRÅN SKÅNES DREVER KLUBB SOM DOMARE .


JAG VILL PASSA PÅ ATT TACK BÅDE SKÅNES O SÖRMLANDS DREVERKLUBBAR FÖR ATT VI FICK ANVÄNDA ERA DOMARE OCH ATT NI REGISTERAR PROVEN .


JAG VILL BARA PÅMINNA OM ATT NÄSTA ÅR KOMMER VI ATT FÖRSÖKA GÖRA OM DET HÄR MED KM I VILTSPÅR . DÅ SKA JAG SE TILL ATT DET BLIR LITE TIDIGARE , SLUTET PÅ APRIL BÖRJAN PÅ MAJ INGET DATUM BESTÄMT .


OM NI VI VARA MED SÅ SE TILL ATT ERAN HUND HAR GJORT ANLAGSPROVET. KM-ET ÄR BARA ÖPPET FÖR HUNDAR SOM GJORT ANLAGET .


VILL NI HA TAG PÅ REGLER SÅ FINNS DOM PÅ SKK-HEMSIDA . NI ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA MED FRÅGOR OM SPÅR TILL MIG OM NI VILL .


THOMAS EKLÖF


GRIFFON FAUVE DE BRETAGNES JAKTGRUPP

webb@griffonfauve.se


Copyright

Svenska Griffon Fauve de Bretagne klubben