Aktiviteter

Välkommen till SSDV’s officiella utställning 2022

Plats: Skokloster i samband med Swedish Game Fair
När: 26 maj (Kristi Himmelfärdstorsdagen


Domare: Bengt-Åke Bogren som har specialiserat sig på alla SSDV’s raser. Bengt-Åke är en domare som har stor erfarenhet av många raser och han har varit domare under många år. Han håller också kurser och utbildningar i anatomi och bedömning och är aktiv SKK i domar- och uppfödarfrågor. Sist men inte minst är Bengt-Åke en väldigt trevlig, hanterar hundarna på ett bra sätt och håller öppen kritik. För er som var på utställningen 2017 på Elmia kommer kanske ihåg Bengt-Åke Bogren, han var med som domaraspirant för domare Jan Ryk från Polen, det året.

 

Anmälningsavgifter och betalningsinformation finns i blanketten.

Vi hoppas förstås att pandemin fortsatt ligger på hanterlig nivå och att inga restriktioner tillkommer, eller rekommendation om covidpass blir aktuellt. Vi följer vad FHM rekommenderar och vad mässledningen beslutar.  

 

Swedish Game Fair bjuder på inträdeskostnaden för en person per anmäld hund. Information kommer att skickas ut ca en vecka före utställningen tillsammans med nummerlapp och PM. Tänk på att se över hundens vaccinationer. Senaste vaccination (valpsjuka) får inte vara äldre än 4 år. Grundvaccination är ca 8 veckor, 12 veckor och vid 1 års ålder. Härefter minst vart fjärde år.

 

Välkomna att anmäla

Länk till anmälningsblankett

https://forms.office.com/r/Z8YybA6Qvb

"RASSPECIAL"

ÄNDRAT DATUM

TILL SEPTEMBER 2022


I september 2022 kommer det, beroende på coronaläget, att anordnas en helg (preliminärt 24-25/9) med roliga aktiviteter såsom viltspår, BPH, hägnträning och eventuellt en inofficiell utställning.

Och naturligtvis trevlig sällskap av likasinnade!

Platsen blir troligen i trakterna av 

Jönköping / Aneby / Mullsjö.

Håll utkik här på hemsidan och på facebook för mer information.

MERITERADE HUNDAR


Nu finns det en sida på laget.se med ovanstående rubrik, där vi kommer lägga in hundar och deras meriter.


Välj menyflik BILDER och klicka sedan på "Meriterade hundar". 

För att få med din hunds meriter på laget.se, behöver du logga in och sedan gå in under DOKUMENT där du hittar ett ifyllbart dokument.


Vi uppdaterar sidan vartefter vi får in uppgifter och bilder.